Slimming business,

slimming business

Și anume slimming business cu produse Lakshmi. Localizate mai ales la nivelul soldurilor, coapselor, pe partea interna a genunchilor si abdomen.

slimming business

Secretul acestui ritual consta din ingredientele sale cum ar fi Alga Gelidium Cartilagineum, Caffeina, Centella asiatica si uleiurile esentialecum ar fi cel de scortisoara, portocala, lemongrass, lamaie, chimen dulce, chiparos. Toate acestea luptand impotriva adipozitatii localizate, maruntind grasimea din celulele adipoase si reducand celulita. Country Spa Slimming Ritual — Ritualul se realizeaza in patru etape, si anume: — Curatarea cu scrub Garshan Tonic; — Dizolvarea grasimii prin aplicarea pe piele a Argilei Rosii Termodinamice si acoperirea cu Termocuverta, urmata de aplicari cu fiole Termo-active pe zonele cele mai afectate; — Oxigenarea pielii prin slimming business unui masaj stimulant drenant cu uleiul oxigenant Garshan Slim care actioneaza in profunzime, stimuland metabolismul si avand efect de eliminare a adipozitatii localizate; — Hidratarea prin utilizarea cremei reductoare Garshan Slim.

slimming business

Se recomanda efectuarea tratamentului de doua ori pe saptamana in primele luni in functie de cat de avansata este celulita iar ulterior o data pe saptamana, pentru pastrarea rezultatelor. Puteti efectua acest ritual in centrul nostru la un pret de lei, avand o durata de 90 de minute.

Asevedeași