Seminee de gradina

Șeminee de grădină

Pe măsură ce zilele devin mai scurte, iar toamna se transformă în iarnă, mulți se gândesc cum ar putea să se bucure în continuare de spațiile exterioare și de frumusețea grădinilor. Șemineele de grădină creează prilejul perfect pentru a vă întâlni cu prietenii într-o după-amiază însorită sau pentru a vă […] mai mult »

Retete pentru gratar

Rețete pentru grătar

Nimeni nu poate refuza invitația la o întâlnire distractivă în miezul verii, mai ales atunci grătarul este personajul principal. Rețetele de grătar sunt multe și variate, însă este foarte important să țineți cont de gusturile tuturor și să creați un echilibru între cantitatea de carne și legume. Puteți prepara burgeri […] mai mult »

Disc pentru gratar

Disc pentru grătar

Cu toate că sunt din ce în ce mai multe modele de grătare, fiecare cu avantaje și caracteristici cât mai impresionante, discul pentru grătar se dovedește  întotdeauna a fi foarte util și practic. Discul pentru grătar ușurează gătitul în aer liber, dar mai important decât orice, mâncarea preparată pe disc […] mai mult »

Cuptoare de gradina

Cuptoare de grădină

Frumoase și funcționale, cuptoarele de grădină pot fi punctul central de atracție din amenajarea spațiului exterior. Un cuptor rezistent și practic cu atât mai necesar este într-o bucătărie de vară. Perfecte pentru distracții în aer liber, dar și pentru evenimente speciale, cuptoarele de grădină vă permit să preparați mâncăruri cu […] mai mult »

Carbuni de foc

Cărbuni de foc

Un grătar plin de arome și savoare necesită, desigur, cărbuni de foc. În funcție de preferințe, puteți opta pentru lemne speciale pentru grătar, bușteni pentru foc, așchii subțiri de lemn, pentru cărbuni sau brichete, toate potrivite pentru un grătar rapid și gustos. Cărbunii de foc vin în forme diferite, care […] mai mult »