Gardul din șipcă metalică – excelent pentru zonele unde ai nevoie de intimitate

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Multe curți dețin zone care ar beneficia de un plus de intimitate, așa că proprietarii se gândesc la metode diferite de îngrădire, astfel încât să țină la distanță privirile curioșilor. În alte situații, pe lângă intimitate, se dorește și un plus de siguranță. Așa a apărut nevoia unui gard care să nu fie atât de greoi și de impozant precum gardul clasic din lemn și care, de preferat, să se instaleze mult mai ușor.

N-am putea spune că ridicarea unui gard din șipcă metalică este chiar un proiect de un weekend, însă putem afirma că șipca metalică este grozavă pentru ridicarea de garduri în zonele care necesită siguranță și intimitate.

Durabilă și versatilă, șipca metalică are utilizări diferite

Un gard din șipcă metalică este un gard destul de minimalist, cu un aspect simplu și curat, care oferă siguranță și intimitate în zonele-cheie ale unei proprietăți. De exemplu, piscina poate fi împrejmuită de un astfel de gard care, pe de o parte, ține la distanță privirile nedorite, iar pe de altă parte, în funcție de modul în care este instalat, previne accidentele. Cel mic va ști că nu are voie să se apropie de piscină, la fel și animalul de companie. Prin urmare, zona piscinei va fi rezervată doar adulților, pentru ca ei să se relaxeze și să se distreze fără grija accidentelor și fără disconfortul de a fi văzuți. 

Dacă nu au o piscină, atunci cei mai mulți proprietari de case dețin o zonă de relaxare în grădină. De cele mai multe ori, curtea din spatele casei are mare nevoie de intimitate. Fie că aici se află un balansoar, zona de grătar sau un hamac, un gard din șipcă metalică vă va oferi liniștea de care aveți nevoie pentru a vă relaxa pe deplin. O zonă îngrădită din curte poate fi, de asemenea, un punct de interes. Un coș de foc împrejmuit de un gard din șipcă metalică va crea scena perfectă pentru o noapte de vară petrecută în fața unui foc.

De ce să alegeți șipca metalică?

Ridicarea unui gard presupune un efort destul de însemnat și necesită planificare, măsurători și timp. Iată de ce este bine să examinați toate materialele potrivite pentru un gard. Toate tipurile de garduri disponibile pe piață vin cu o serie de avantaje și dezavantaje. Șipca metalică se poate dovedi a fi cea mai bună opțiune atât pentru îngrădirea întregii curți, dar și pentru îngrădirea zonelor unde aveți nevoie de intimitate și siguranță.

Pe vindem-ieftin.ro, puteți afla toate caracteristicile șipcei metalice, cum diferă ea de șipca clasică și câte bucăți  intră într-un metru liniar de gard. Specialiștii vindem-ieftin.ro vă pot consilia în privința celui mai potrivit tip de gard care să vă îndeplinească cerințele de intimitate, de securitate, dar și de estetică și durabilitate.

Șipca metalică mai prezintă și avantajul rezistenței la vânt, temperaturi extreme, furtuni și viscole. Se instalează ușor, nu necesită întreținere și, de abia după ani de utilizare, de abia dacă arată câteva semne de uzură. Cu alte cuvinte, un gard din șipcă metalică este un gard de lungă durată, care își merită pe deplin investiția.

Cei mai mulți cumpărători apreciază cât de atractiv este un gard din șipcă metalică. Pe de o parte, ține la distanță privirile trecătorilor sau ale vecinilor, dar nu maschează cu totul casa și grădina. Dimpotrivă, în funcție de distanța lăsată între șipci, se pot distinge frânturi din grădină, ceea ce sporește și mai mult farmecul casei.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *