Rețete pentru grătar

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nimeni nu poate refuza invitația la o întâlnire distractivă în miezul verii, mai ales atunci grătarul este personajul principal. Rețetele de grătar sunt multe și variate, însă este foarte important să țineți cont de gusturile tuturor și să creați un echilibru între cantitatea de carne și legume. Puteți prepara burgeri delicioși din carne tocată de vită condimentată simplu cu sare și piper, ceafă de porc aromatizată cu cele mai potrivite ierburi, dar și carne de pui fragedă și suculentă. Dacă cârnații și micii îi puteți pune pe grătar exact așa cum i-ați luat de la magazin, carnea totuși va avea un gust excelent dacă o țineți în baiț măcar 4-5 ore. Legumele sunt absolut necesare la orice grătar pentru a ușura digestia, așa ca puteți pregăti câteva feluri de legume gratinate, precum dovlecei, ardei kapia, ceapă, cartofi, precum și ciuperci umplute cu sortimentul de brânză preferat. Femeile apreciază și frigăruiele, care combină excelent carnea și legumele.

Sursă foto – http://www.cookinglight.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *