Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Laura Popescu
Redactor-șef

Salut! Sunt Laura, o călăuză a cuvintelor și un pasionat explorator al universului literar. Blogul meu este o destinație pentru călătorii în lumea fascinantă a poveștilor și a inspirației. Îmi place să dezvălui părți neștiute ale lumii prin cuvinte și să explorez subiecte diverse, de la călătorii la cultură și cărți captivante. Scrisul mă împlinește și mă conectează cu oameni minunați, dornici să împărtășească această pasiune comună. Aici veți găsi articole care vă vor inspira și vă vor provoca gândurile. Haideți să începem această călătorie a descoperirii împreună și să lăsăm cuvintele să ne poarte în adâncurile imaginației! Vă mulțumesc că sunteți alături de mine pe acest drum al scrisului!

Andrei Ionescu
Editor

Salut! Sunt Andrei Ionescu, un călător al lumii literare și visător înrăit. Pe acest blog, vă așteaptă aventuri captivante și personaje memorabile. Scriu cu inima și sufletul, și mă străduiesc să vă aduc zâmbetul pe buze. Împărtășesc cu voi povești care vor atinge corzi sensibile și vă vor provoca să reflectați asupra vieții.

Elena Coșoreanu
Editor

Bună! Sunt Elena Coșoreanu, o pasionată a scrisului și iubitoare de povești. Pe acest blog, veți descoperi lumi magice și personaje pline de viață. Scriu cu entuziasm și încântare, iar fiecare cuvânt este așezat cu grijă pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Vă invit să vă pierdeți în paginile mele și să vă bucurați de magia literaturii.

Andi Stanescu
Editor

Salut! Sunt Andi Stanescu, un povestitor și călător în lumea cuvintelor. Pe acest blog, veți găsi povești pline de aventură și înțelepciune. Scriu cu pasiune și dedicare, iar fiecare rând este o călătorie în universul literar. Vă invit să vă alăturați călătoriei mele și să descoperim împreună frumusețea și puterea cuvintelor.